Haberler

"Suç İşleyenler Adalet Önünde Hesap Verecektir"

Güncelleme:

Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı İrcal, aydınlatılan Arif Er cinayetiyle ilgili emeği geçen Emniyet Teşkilatı ve Savcılığa teşekkür etti.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, geçtiğimiz günlerde aydınlatılan Arif Er cinayetiyle ilgili emeği geçen Emniyet Teşkilatı ve Savcılığa teşekkür ederek, "Suç işleyenler ve suça teşvik edenler er ya da geç adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Akşehir'de 2008 yılında ortadan kaybolduğu iddia edilen ve o günden buyana 5 yıldır kendisinden haber alınamayan Arif Er'in (43) polis ve savcılığın yaptığı başarılı tahkikatı sonucunda cinayete kurban gittiği ortaya çıkarılmıştı.

Titiz bir çalışma sonucu Arif Er'in cinayet zanlıları yakalanarak göz altına alınmış ve yapılan sorgulamanın ardından Arif Er'in kayın biraderleri E.G, Y.G. ve A.O.G. isimli şüpheli şahıslar, cinayet zanlısı olarak yargılanmaya başlanmıştı.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, polisin ve savcılığın ortaklaşa yaptığı bu başarılı çalışmalarda görev alan herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"2008 yılında kaybolan Arif Er adlı kişinin olayında da olduğu gibi hiçbir vaka çözümsüz kalmayacaktır. Suç işleyenler ve suça teşvik edenler er ya da geç adalet önünde hesap verecektir. Bölgemizde çözüme kavuşmayan hiçbir olayın kalmaması amacıyla hem savcılığımız hem Emniyet ve Jandarma teşkilatımız titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Hatice Çiftçi, olayının da çözüme kavuşması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz." - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Akşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title