Haberler

Sivil Toplum Kuruluşlarından Vali Kılıçlar'a Teşekkür Ziyareti

Mardin'deki Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Belediye İşçilerinin Eylemi Sırasında Çöplerin Toplatılması Konusunda Gösterdiği Hassasiyetten Dolayı Vali Mehmet Kılıçlar'ı Makamında Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.

Mardin'deki sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye işçilerinin eylemi sırasında çöplerin toplatılması konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı Vali Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye işçilerinin çöp toplamayı yavaşlatma eylemiyle birlikte tarihi kentin görüntüsünü olumsuz yönde etkileyen ve hastalıklara davetiye çıkaran çöplerin toplatılması için İl Hıfzısıhha Kurulu kararı alınmasında gösterdiği hassasiyetten dolayı Vali Mehmet Kılıçlar'a teşekkür etti. Ziyarette kuruluş temsilcileri adına konuşan Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı Başkanı Berna Yağcı, "Şehrimizin yakın zamanda yaşadığı olumsuz görüntülerin, çöp yığınlarının ve bizlere yakışmayan ihmalin üstesinden gelme çabalarından dolayı şahsınıza sivil toplum örgütleri olarak teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kılıçlar ise, "Mardin, tarihi yapısı ve kültürel değerleriyle kendini bu alanda kabul ettirmiş bir turizm kentidir. Bu kentte yaşayan, tarihi seven, Mardin'i ve temizliği seven her vatandaşa, her esnafa ve her sivil toplum kuruluşuna görevler düşmektedir. Herkes kendi kapısının önünü temiz tutarsa görmek istediğimiz temiz sokakları görürüz. Temizlik sadece belediyenin görevi olarak görülmemeli" şeklinde konuştu.

Sivil toplum kuruluş temsilcileri, önümüzdeki günlerde il genelinde bir temizlik kampanyası başlatacaklarını kaydetti.

(MNG-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title