Haberler

Fiyatı duyan sıraya girdi! İstanbul'da bayram öncesi ucuz baklava kuyruğu

Güncelleme:

İstanbul Şirinevler'de geçen yıl kilosu 55 liradan, bu yıl ise 84 liradan satılan baklavadan almak isteyen vatandaşlar, dükkan önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ramazan Bayramı'nda uygun fiyatlı tatlı yemek için ucuz baklava sırasına giren vatandaşların oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

İstanbul Şirinevler'de bayram nedeniyle ucuz baklava yemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar kilosu 84 lira olan baklavadan almak için yaklaşık 1 saat boyunca kuyrukta bekledi.

CEVİZLİ BAKLAVANIN KİLOSU 84, FISTIKLI BAKLAVANIN KİLOSU 155 LİRA

İstanbul'da yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle birçok kişi tatlı ve şeker alışverişine çıkıyor. Şirinevler'de ucuz baklava almak isteyen vatandaşlar ise 1 saat boyunca uzun kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Cevizli baklavanın kilosu 84 TL, fıstıklı baklavanın kilosu ise 155 TL'ye satılıyor.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

"1,5 SAAT OLDU HALA BEKLİYORUZ"

Ucuz baklava almak için bekleyen Zeki Ateş, "Baklava alabilmek için 1,5 saat oldu hala bekliyoruz. Fiyatları piyasaya göre uygun olduğundan dolayı biz de buradan alıyoruz." diye konuştu.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

"BURADA BEKLEMEYE DEĞİYOR"

Baklava sırasında bekleyen Mehmet Aslantaş, "Ben de 1 saattir sırada bekliyorum. Fiyatlar dışarıya göre gerçekten çok uygun. Dışarıda satılan baklavanın 3'te biri fiyatına burada baklava satılıyor. Cevizli baklavanın kilosu piyasada 300 TL'den aşağı yok. Burada kilosu 84 TL, burada beklemeye değiyor." dedi.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

GEÇEN YIL KİLOSU 55 LİRAYDI

Öte yandan aynı yerde geçen yıl Ramazan Bayramı'nda cevizli baklavanın kilosu 55 liradan, 2022'de ise 42 liradan satılıyordu.

Şirinevler'de Ucuz Baklava İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Şirinevler İstanbul Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Yahya Öksüz:

tereyagın kılosu 350 tl 1 kıloya 100 tl tereyag lazım 75 ceviz lazım 25 tl un lazım 30 tl seker lazım 15 enerjı gıderı yazdım mazeme 245 tuttu.

137
45
yanıtYanıtla
mert barlik:

1 kilo baklavaya 2 kilo un isteyen ve 1.5 kilo şeker isteyen senden başka kimse yoktur ?? zaten baklava 1 kilo sen 2 kilo un atmışsın 25tl,1.5 kilo şeker atmışsın 30tlye,şerbeti bile parayla yapmışsın su kullanmamışsın. Helal olsun ??????????????

yanıt135
yanıt13
Yahya Öksüz:

mert kardesım şunu anlatmak ıstedım aycıcek yagı kulanıldı atık ıthal cevız kulanıldı mısır surubu kullanıldı bılerek alın

yanıt79
yanıt14
mert barlik:

Yahya öksüz kardeşim. İnan bana ,ben sadece müşterileriyim ve beni tanımazlar bile, senden rica ediyorum 1 kilo tereyağlı al dene. Hem içindeki fındıklı tane olarak göreceksin hem de tereyağının tadını alacaksın. 1 kiloya giden tereyağı 80 gram. Ve tereyağı atılan baklavaların kilosu 30 tl. Bu şirketin her şubesi g0nde birkaç ton baklava satıyor.

yanıt43
yanıt4
Yahya Öksüz:

mert kardesım baklavanın kıosu 84 yazılı ne kazandı .20 lıra kılo bası kazansa 64 bır kılo malıyetı olmalı öyle degılmı

yanıt14
yanıt2
Ne Demeli:

Yahya Öksüz kardeşim gayet net yazmış... çalışanlar para almıyor sanırsam, birde güneş enerjisi ile pişiyorsa az çok kar ediyordur... inandırıcı değil. Tabii bu işi kar için yapmıyor olabilir buda alternatifler arasında...

yanıt24
yanıt0
süleyman koç:

kardeşim o tereyağını sen o fiyata alıyorsun.... işin ticaretini yapanlar o fiyattan almıyor yarının yarısına alıyorlar emin ol

yanıt8
yanıt4
Mehmet YILMAZ:

İnsanları bu hale getirenler utansın.

114
38
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Ne var ki hallerinde. Baklava keyfi yapmak için kuyruğa girmşler. Bedavacı tayfası her zaman vardır. Kuyruktakilerin hepsi de halinden memnun.

yanıt74
yanıt54
süleyman koç:

yıl başında hiristiyan lar için yapılan indirimden farkı yok.. tebrik etmek lazım. herkes yılbaşında indirim yapıp, bayramlarda bindirme yapar... bu işletmeyi tebrik etmek lazım insanımıza bayramlarda indirim yaptığı için, bu günlerde sürümden kar eder , birşey kaybetmez

yanıt13
yanıt4
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title