Haberler

Selçuk Protokolünden Kuşadası'na Ziyaret

Güncelleme:

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve beraberindekiler, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ve Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya hayırlı olsun dedi

Kuşadası'nın yeni Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ve Garnizon Komutanı Gökhan Yusuf Özdemir Başkan Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Kayalı, "Öncelikle belediyemize ve ilçemize hoş geldiniz. Bu ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bu nazik davranışınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bizler de Selçuk'a geleceğiz" dedi.

Ziyarette Kayalı'yı tebrik eden Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, "Yeni görevinizde başarılar dilerim. Seçimlerde gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Kuşadası çok güzel bir yer. Sizin çalışmalarınız ile umarım daha da güzelleşir. Yeni göreviniz Kuşadası'na ve sizlere hayırlı, uğurlu olsun. Ekibinizle birlikte başarılar ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Deniz Özer Kuşadası Kayalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title