Haberler

Şehit Bekir Çakır'a Başsağlığı Mesajı

Şehit Bekir Çakır'a Başsağlığı Mesajı

Erciyes Üniversitesi (Eü) Rektörü Cengiz Utaş, Yayınladığı Mesajda Çirkin Yüzünü Yeniden Göstermeye Başlayan ve Şiddetini Giderek Artıran Hain Terör Saldırılarının Halkı Üzdüğünü ve Derinden Yaraladığını Söyledi.

Erciyes Üniversitesi (EÜ) Rektörü Cengiz Utaş, yayınladığı mesajda çirkin yüzünü yeniden göstermeye başlayan ve şiddetini giderek artıran hain terör saldırılarının halkı üzdüğünü ve derinden yaraladığını söyledi.

EÜ Rektörü Cengiz Utaş, yaptığı yazılı açıklamada, nefretle karşılanan menfur saldırıların, Türk halkının sabrını taşırma noktasına getirdiğini söyledi. Rektör Utaş, "27 Mayıs 2007 Salı günü Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da, 6 vatandaşımızın ölümü, yüzlerce vatandaşımızın yaralanması ile sonuçlanan terör saldırısı, bütün yurtta olduğu gibi Kayseri halkını, üniversitemiz mensuplarını ve bizleri derinden yaralamıştır. Bu menfur olayın yaraları sarılmadan, bu kez de Şırnak'ta acı bir olay daha yaşandı. Hain terör örgütü tarafından yola döşenen mayınların patlatılması sonucu aralarında Kayserili Piyade Uzman Onbaşı Bekir Çakır'ın da bulunduğu 6 Mehmetçik şehit edilmiştir. Tarih boyunca, Türk milleti üzerine çeşitli oyunlar oynanmak istenmiştir. Ancak, hiçbir güç Türk milleti'nin birlik ve beraberliğini bozamamış, hiçbir güç Türk milletini bölme ve parçalamayı başaramamıştır. Hain terör saldırılarını nefretle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" diye ifade etti.

(SE-MÇ-Y)

25.05.2007 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });