Haberler

Şarkışla'ya "Tarım Market" Kurulacak

Şarkışla ilçesine "Tarım Market" kurulacağı belirtildi.

Şarkışla ilçesine "Tarım Market" kurulacağı belirtildi.

Seyfettin Soysal Konferans Salonu'da üreticilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda pancar üreticilerinin daha iyi verim alabilmesi için kullanılması gereken tohumlarla gübreler hakkında bilgi verildi.

Kayseri Pancar Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, toplantının sonunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Pancar tohumu konusunda çiftçilerimizi bilgilendiriyoruz. Çiftçilerimizin sorunlarını konuşmak, paylaşmak, onların sorunlarını tespit etmek için bu toplantılara katılıyoruz" diye konuştu.

Şarkışla'nın kendileri için önemli bir bölge olduğunu dile getiren Akay, "Tarım Market uygulamasının ilkini Şarkışla'da gerçekleştiriyoruz. Şarkışla Belediyemizin destek ve katkılarıyla böyle bir teşebbüste bulunduk. İnşallah, eylül ayı sonuna kadar da bu Tarım Market hizmete girecek ve tüm bu bölgedeki çiftçilerimize daha detaylı, daha kapsamlı daha faydalı hizmet sunacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Akay Şarkışla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title