Haberler

Salihli Belediyespor Karate Takımı Derecelerle Döndü

Bursa’da 4-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Uludağ Open Karate Turnuvasında 4 sporcusuyla mücadele eden Salihli Belediyespor Minik Bayan Karate Takımı, bir üçüncülük 3 dördüncülük ile Manisa’ya döndü.

Bursa'da 4-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Uludağ Open Karate Turnuvasında 4 sporcusuyla mücadele eden Salihli Belediyespor Minik Bayan Karate Takımı, bir üçüncülük 3 dördüncülük ile Manisa'ya döndü.

Portekiz, Azerbaycan, Kuveyt, Rusya, Filistin ve Türkiye'den 950 sporcunun katıldığı turnuvada, Manisa'yı Salihli Belediyespor 4 sporcu ile temsil etti.

Turnuvada Salihli Belediyespor adına mücadele eden Fatma Nisa Karakaya, 45 kilogramda Kumite kategorisinde 3'üncü oldu. Yine aynı kategoride mücadele eden 25 kilogramda Irmak Yoldaş ve 30 kilogramda Öznur Coşkun ile Kata-Kumite kategorisinde mücadele eden 25 kilogramda Elçin Arıcan 4'üncü oldular.

Salihli Belediyespor Karate Antrenörü Çilem Gençtürk, uluslararası turnuvalarda tecrübe kazandıklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Zeki Kayda'ya bizlere verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title