Haberler

Sakarya: Adapazarı'nda Çöp Ev

Adapazarı'nda ortaya çıkarılan çöp evden, 6 kamyon dolusu çöp çıkarıldı.

Adapazarı'nda ortaya çıkarılan çöp evden, 6 kamyon dolusu çöp çıkarıldı.

Adapazarı Yenigün Mahallesi Büyükçıkmaz Sokak'ta oturan Rabia Çakır ve kızı Lütfiye Çakır'ın evinden pis kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri Sakarya Valiliği ve belediyeye şikayette bulundu. Alınan izinlerin ardından Adapazarı Merkez Belediyesi, Sağlık Müdürlüğü ve polis ekipleri anne-kızın yaşadığı eve geldi. Görevlilerin geldiğini gören anne-kız arka kapıdan kaçarak kayıplara karıştı. Eve girmek isteyen görevliler çok sayıda köpekle karşılaştı. Bunun üzerine çöp evde bulunan 10 köpek tek tek zehirli iğneyle itlaf edildi. Bölgenin Mayıs ayından itibaren kuduz riski nedeniyle kordon bölgesi altında olduğu öğrenildi.

Bu arada evin kilitli olan kapısı çilingir yardımıyla açılmasının ardından görevliler eve girdi. 2 katlı evin içinde bulunan çöpler görevliler tarafından alınarak çöp arabasına atıldı. Çöp evden yaklaşık 6 kamyon dolusu çöp çıktı. İtlaf edilen köpekler ise belediye görevlileri tarafından gömüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title