Haberler

Sağlık Bakanlığı'ndan Sinop'a 200 Bisiklet

Sağlık Bakanlığı’nın “Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi” kapsamında Sinop’ta 200 bisiklet dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi" kapsamında Sinop'ta 200 bisiklet dağıtıldı.

Sinop İstiklal İlkokulu bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Azize Çelik, davetliler ve öğrenciler katıldı. Programda ilk olarak obezite ile ilgili kısa bir sunum yapıldı.

İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Azize Çelik yaptığı konuşmada, "Günümüzde sadece ülkemizde değil, dünyanın bir çok bölgesinde obezite giderek artan bir vakadır. Sadece yetişkinlerde değil, özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi etkiliyor. Obezite kalp rahatsızlıkları, diyabet, hiper tansiyon, kanser türleri gibi bir takım hastalıkları tetiklemekte. Bu durum ülkelerin ekonomisini de olumsuz olarak etkilemektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı kapsamında özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin fiziksel aktivite alışkanlığını kazandırabilmek ve bu şekilde sağlığın korunması amacı ile Milli Eğitim Bakanlığınca 5. 6. ve 7. sınıflarda seçmeli ders olarak spor ve fiziki etkinlikler dersini açan, bisiklete binme modülünü uygulayan ütün okullarımızdaki öğrencilerimize Sağlık Bakanımızca bisiklet dağıtımı planlanmıştır. Bu bağlamda öğrencilerimize hediye edilen bu bisikletlerin faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Yapılan konuşma sonrasında ise İstiklal İlkokulu'na verilen toplamda 10 adet bisiklet için kurdele kesildi. Açılış töreninden sonra bisikletler çocuklara teslim edildi. İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner ise çocuklarla birlikte bisiklete binerek okul bahçesinde turladı. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Ozan Kaya Çetinkaya Sinop Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title