Haberler

Saç Ekiminde Tercih Yaz Ayları

Eskişehir'de İki Eylül caddesinde bulunan ve şehrin ilk saç ekim merkezi olma özelliğini taşıyan Hair Desing Centers (HDC), yaz sezonunun açılmasıyla birlikte daha fazla müşteriye hizmet vermeye başladı.

Eskişehir'de İki Eylül caddesinde bulunan ve şehrin ilk saç ekim merkezi olma özelliğini taşıyan Hair Desing Centers (HDC), yaz sezonunun açılmasıyla birlikte daha fazla müşteriye hizmet vermeye başladı.

Kaynak saç ve protez saç ekimi ile müşterilerini saçlarına kavuşturan sektörün önemli firmalarından olan Eskişehir HDC'nin Saç Yerleştirme Uzmanı Mustafa Aksoy, yaz aylarında taleplerin arttığını söyledi. Aksoy, bu durumun, yurt dışındaki insanların Türkiye'ye gelmesi, kişilerin saç ekimi için zaman bulabilmesi ve maddi açıdan rahatlamalarından kaynaklandığını anlatarak "Saç ekim içini insanlar daha çok yaz aylarında tercih ediyorlar" dedi.

Sorunu olan herkesin merkezlerine başvurduğunu söyleyen Aksoy, saç ekimini daha çok 25-35 yaş aralığında bulunan insanların tercih ettiğini belirterek şunları söyledi:

FİYATLAR 1-3 BİN LİRA ARASINDA

"Yaşlandıkça insanlar görünüme özen göstermeye başlıyor. Gençlerde olduğu kadar yaşlılarda da başvuru sayısı fazla. Saç ekimi yapılacak bölgeye göre fiyatlarımız 1-3 bin lira arasında değişiyor. Ayda ortalama 20 kişi merkezimize geliyor. Seanslar açıklığa göre değişiyor. Açıklık fazlaysa 3 seansa kadar arttırılıyor. Açıklık fazla değilse tek seansta bitiyor. Seanslarımız 6 saat sürüyor."

KULAKTAN DOLMA İLAÇLAR KULLANMAYIN

Saç ekimi yapılmasında belirleyici faktörün, verici bölgenin müsait olup olmaması olduğunu söyleyen Aksoy, saç ekimi yaptıracak kişilerin işin ehline başvurması tavsiyesinde bulundu ve kulaktan dolma ilaçların kullanılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Aksoy, ünlü isimlerinden Fatih Ürek, Reha Yeprem ve Mahmut Hekimoğlu'nun saç ekimi konusunda kendilerini tercih ettiğini de anlattı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Aksoy Eskişehir Türkiye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title