Haberler

Rektör Ahmet Karaaslan Açıklaması

Ülke Değerlerini Tanıtma, Kültür ve Sanatını Geliştirme Dermeği, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr.Ahmet Karaaslan'nı makamında ziyaret etti.

Ülke Değerlerini Tanıtma, Kültür ve Sanatını Geliştirme Dermeği, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan'nı makamında ziyaret etti.

Ülke Değerlerini Tanıtma, Kültür ve Sanatını Geliştirme Dermeği Başkanı Abdurrahman Yıldız ve beraberindeki heyet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kütahya Belediyesi Simpaş tarafından desteklenen, Bilecik Şeyh Edebali, Sakarya ve Dumlupınar Üniversiteleri tarafından gerçekleştirilecek olan "Kütahya Seramik-Çini Sektöründe E-Ticaret Tabanlı Yeni Ürün Geliştirme Süreci Tasarımı ve Uygulamaları" başlıklı santez projesine ev sahipliği yapan Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan'a projeye katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Santez projesini Kütahya Seramik ve Çinisi için büyük önem taşıdığını ifade eden Rektör Karaaslan, projenin daha hızlı bir şekilde uygulanması için her türlü destek ve katkıyı vermek için hazır olduklarını söyledi. Karaaslan, benzer projelere de başlanmasının kente büyük fayda sağlayacağının da altını çizdi.

Ziyarette konuşulan bir diğer konu ise mimari de çini konusu oldu.

Rektöre Karaaslan "Mimaride Çini" konulu yeni bir proje çalışması için gerekli birim ve bölümlere diyalog kurulması ve ekip oluşturulması için harekete geçtiklerini, bu gibi projelerde devlet, millet ve Sivil toplum Kuruluşlarıyla birlikte hareket edilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Dernek Başkanı ve Kültür Bakanlığı Çini Sanatçısı Abdurrahman Yıldız ve beraberindekiler de Rektör Karaaslan'a teşekkür ederek makamdan ayrıldı.

01.03.2013 12: 31: 49

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Ahmet Karaaslan Yerel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title