Haberler

Protokolün Nişantaşı Bebek Molası

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, hafta sonu Adana'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından öğle yemeği için Nişantaşı Bebek Restoran'ı tercih etti.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, hafta sonu Adana'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından öğle yemeği için Nişantaşı Bebek Restoran'ı tercih etti.

Adana'da bu yıl 6.sı düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı ziyaret eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin, buradaki programının ardından protokol üyeleri ile birlikte soluğu Nişantaşı Bebek Restoran'da aldı.

Burada verilen öğle yemeğine, Bakan Ergin'in yanı sıra Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Hatay Valisi Calalletin Lekesiz, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Coşkuntuncel, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Ak Parti Adana milletvekilleri Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın, Mehmet Şükrü Erdinç, Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Adana Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Hatay Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

İşletmeci İbrahim Köndel tarafından ağırlanan heyet, Nişantaşı Bebek Restoran'ın yemeklerine hayran kaldı.

Yemeklerin ardından protokole ve davetlilere tatlı ikramında bulunuldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Nişantaşı Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title