Haberler

Prof. Dr. Usluer İlçe Ziyaretlerinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, Eskişehir’in Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, Eskişehir'in Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

İlçe ziyaretine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 16. Dönem CHP Eskişehir Milletvekili İsmail Özen'i ziyaret ederek başlayan Prof. Dr. Usluer, sonrasında CHP Çifteler İlçe Başkanı ve örgütüyle birlikte Cuma pazarını gezdi. Pazar yerindeki durgunluk ve alışverişe gelen vatandaş sayısındaki azlığın dikkat çekici olduğuna değinen Prof. Dr. Usluer, bir süre pazardaki esnaf kadınlarla sohbet etti.

Pazar ziyaretinin ardından çiftçiler, emekliler ve esnaf ile görüşmeler yapan Prof. Dr. Usluer, her kesimden ekonomik sıkıntıya dair yakınmaları dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Prof. Dr. Usluer, iktidara talip bir parti olarak sorunların farkında olduklarını, her kesim için çözüm projelerinin de hazır olduğunu belirterek, Çifteler'den ayrıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Gaye Usluer Eskişehir Çifteler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title