Haberler

Özel Okullar Güreş'te Yarıştı

İzmir'de Türkiye Güreş Federasyonu ve Yamanlar Koleji'nin Ortak Organizasyonu ile Gerçekleştirilen Özel Okullar Türkiye Güreş Şampiyonası Sonuçlandı. 27 Özel Okuldan 230 Öğrencinin Katıldığı Şampiyonada Son Ana Kadar Çekişme İçinde Geçti.

İzmir'de Türkiye Güreş Federasyonu ve Yamanlar Koleji'nin ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen Özel Okullar Türkiye Güreş Şampiyonası sonuçlandı. 27 Özel Okuldan 230 öğrencinin katıldığı şampiyonada son ana kadar çekişme içinde geçti. Centilmenliğe sahne olan şampiyonada takım sıralaması şu şekilde oluştu: 1.60 Puan Manisa Şehzade Mehmet Koleji, 2.55 Puan Ankara Aziziye Koleji, 3.55 Puan İzmir Yamanlar Koleji.

Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Türkiye'deki özel okullar arası düzenlenen ve ev sahipliğini Yamanlar Koleji'nin yaptığı bu gibi turnuvalarla amacımız, güreşi seven nesiller yetiştirmektir. Burada güreşenlerin arasından doktor, mühendis, müteahhit, işadamı ve devlet adamı çıkacak. Mezuniyet sonra güreşi seven ve destek veren fahri temsilcilerimiz olacaklar" şeklinde konuştu.

(YK) 17.03.2008 10:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title