Haberler

Öykü Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Nazilli Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, Lise ve Dengi Okullar Arasında Düzenlediği Öykü Yarışmasında Dereceye Girenleri Ödüllendirdi. Yarışmada Birinci Olan Öğrenciye Bilgisayar Hediye Edildi.

Nazilli Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, lise ve dengi okullar arasında düzenlediği öykü yarışmasında dereceye girenleri ödüllendirdi. Yarışmada birinci olan öğrenciye bilgisayar hediye edildi.

Nazilli Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mukaddes Yüksel yaptığı açıklamada dernek olarak Nazilli'de sanat ve kültürel ağırlıklı çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek "Geçen ay Belediyemizin de büyük yardımları ile Nazilli'de ilk kez geniş katılımlı 'Nazilli Birinci Şiir ve Sanat Festivali'ni gerçekleştirdik. Bu festivalimize ülke genelinden 143 tanınmış şair katıldı. Şehrimize gelen tanınmış şairler Belediye Meydanında ve Tiyatro Salonunda en güzel şiirlerini okuma imkanı buldular. Bu Şiir festivalimizi artık Belediyemizin de yadımları ile geleneksel olarak her yıl düzenleyeceğiz.Yine dernek olarak Nazilli'mizde bulunan lise ve dengi okullarımız arasında "Engelliyim ama engel tanımıyorum" isimli ödüllü bir öykü yarışması düzenledik. Bu yarışmamıza çeşitli okullarımızdan 83 öğrencimiz katıldı" dedi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Mehmet Akif Ersoy Lisesinden 9.Sınıf öğrencimiz Nurselef Onar birinci olarak tam teşekküllü Bilgisayar, Anadolu Lisesinden 10.sınıf öğrencisi Pelin Ekinci, 2 takım kitap ve Ansiklopedi seti, Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesinden 10.sınıf öğrencisi Emine Ayaz'da çeyrek altın ödülü kazandılar. Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin ödülleri ilçe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından verildi. Kaymakam Yıldız "Bizler okullarımızda öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizin başarılarını gördükçe çok seviniyor ve mutlu oluyoruz" diyerek yarışmada dereceye giren öğrencileri kutladı.

(AS-İK-YK)

11.06.2007 15:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title