Haberler

Osmaneli Belediyesi'nden Yaz Okulu

Osmaneli İlçe Belediyesi tarafından yaz spor okulları açıldı.

Osmaneli İlçe Belediyesi tarafından yaz spor okulları açıldı.

Belediye Başkanı Münür Şahin, ağustos sonuna kadar devam edecek yaz spor okullarında çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak istediklerini söyledi.

Yaz döneminde yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş ve atletizm gibi birçok branşta yaz sporu başlattıkları belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Yaz spor okulları ile çocuklarımızın ve gençlerimizin enerjilerini deşarj edebilecekleri ve hoşça vakit geçirebilecekleri ortamları oluşturuyoruz. Onları bir sorumluluk anlayışı içerisinde kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora yönlendiriyoruz. Biz belediye olarak kullandığımız ilgi, bilgi ve takip formülünü ile çocuklarımızı yetiştirmede de uyguluyoruz. Sporcu kimlikleriyle öne çıkan, beyni bilgi birikimi ile dolu, bilgi çağının bütün gereçlerini kullanabilen, yüksek ahlaklı ve disiplinli gençler yetiştirmektir. Bütün yatırımlarımız ve emeğimiz, ülkemizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Münür Şahin Osmaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title