Haberler

Öğrenciler Ulaşımla İlgili Sorunları Başkan Danışmanı Yuvacı'ya İletti

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaşadıkları Halk Otobüsü sorunları ile ilgili Eğitim Fakültesi’nde toplantı düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaşadıkları Halk Otobüsü sorunları ile ilgili Eğitim Fakültesi'nde toplantı düzenlendi.

Fakülte Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, CÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz, Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Danışmanı Erdoğan Yuvacı ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Sarı Eğitim ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaşadığı ulaşım sorunun çözülmesi noktasında bir araya geldiklerini ifade ederek, Başkan Danışmanı Yuvacı ve Kooperatif Başkanı Yalman'a toplantıya katıldıkları için teşekkür etti.

Toplantıda söz alan Başkan Danışmanı Yuvacı Cumhuriyet Üniversitesi'nin Sivas için bir nimet olduğunu söyleyerek, belediye olarak öğrencilerin Sivas'ı tercih etmesi için çeşitli çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Ulaşımla ilgili her soruna eğildiklerini ve bunun çözülmesi noktasında çaba serf ettiklerini belirten Başkan Danışmanı Yuvacı, Fadlum köprüsünün tamamlanmak üzere olduğunu, yaz aylarında ise Yenişehir bölgesinden üniversiteye duble yol yapımının başlanacağını ifade etti.

Öğrenciler Başkan Danışmanı Yuvacı ile karşılıklı görüşerek ulaşım ve diğer sorunlarla ilgili taleplerini ve isteklerini ilettiler. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hüseyin Sarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title