Haberler

Nazilli Devlet Hastanesinden Örnek Çalışma

Nazilli Devlet Hastanesi Doktorları ve Hemşireleri Sürekli Hastalarını Evlerinde Ziyaret Ederek Hastalarının Gönüllerini Alıyorlar. Bu Hafta Hemodiyaliz Ünitesinde 5 Yıldır Tedavi Gören Ayşe Nineyi Evinde Ziyaret Eden Doktor ve Hemşireler Ayşe Nineyi Mutlu Ettiler.

Nazilli Devlet Hastanesi doktorları ve hemşireleri sürekli hastalarını evlerinde ziyaret ederek hastalarının gönüllerini alıyorlar. Bu hafta hemodiyaliz ünitesinde 5 yıldır tedavi gören Ayşe Nineyi evinde ziyaret eden doktor ve hemşireler Ayşe Nineyi mutlu ettiler.

Nazilli Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesinde haftada iki gün olmak üzere yaklaşık 5 yıldan beri tedavi gören Ayşe Ersoy (70), Karacasu'ya bağlı Ataköy'deki evinde düzenlediği keşkek hayrında, kendisini tedavi eden doktoru ile hemşirelerini karşısında görünce şaşkına döndü. Hemodiyaliz Ünitesi doktorlarından Melek Tozlu, hemşireler Ayfer Cengiz ve Kadriye Bayrakçı, 2002 yılından bu yana ünitelerinde tedavi gören Ayşe Ninenin keşkek hayrına katıldılar.

Ayşe Ninenin daveti nedeniyle, daha önceden yaptıkları tüm ziyaretler gibi O'nu da ziyaret ettiklerini belirten Dr. Melek Tozlu, hastalarını sadece hastanede değil, evlerinde de ilgilenmenin hastalara mutlu ettiğini söyledi. Hasta tedavisinde ilaç tedavisi kadar moral tedavisinin de etkili bir yöntem olduğunu kaydeden Tozlu, "İzin günümüzde Ayşe Nine'nin gönlünü almak için köyüne giderek keşkek hayrına katıldık. Beş yıldır hastanemizde tedavi gören Ayşe Ninemiz annemiz gibi oldu. Sempatik tavırları, güler yüzü ve sevgi dolu bir insan olması nedeniyle herkes tarafından sevilen bir insan. Diyaliz ünitemiz açıldığından bu yana devam ettirdiğimiz hasta ziyaretlerinden, hastalarımız çok memnun kalıyorlar. Altmışın üzerine çıkan hasta sayımız ve son derece modern sistemlerle donatılmış olan ünitemizden dolayı hastalarımız çok memnun. Özellikle de devletin bir kurumunun hastaları ile yakından ilgilenmesi onları çok mutlu ediyor. Biz bir aile gibi hasta-doktor-hemşire-hizmetli her zaman birbirimize çok değer veriyoruz. Bu ilişki içerisinde hastalarımızın evlerine de gittiğimiz için Ayşe Ninemizin keşkek hayrına a katıldık. İzin günümüze rastlayan hayrına hemşire arkadaşlarımla katılarak onun gönlünü almış olduk" dedi.

Doktorunun ve hemşirelerinin kendisine ziyarete gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ayşe Nine, "Bunca yolu benim için gelen doktorum ve hemşirelerimden Allah razı olsun. Beş yıldır beni öz anneniz gibi baktınız. Kahrımı çektiniz. Sizleri çok seviyorum. Sizi burada gördüğüm için çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.

(AS-İK-YK)

10.09.2007 13:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title