Haberler

Mmo'dan 'Yangın' Paneli

Makina Mühendisleri Odası(mmo) Samsun Şube Başkanlığı Tarafından Üyelerine Yönelik 'Yangın Yönetmeliği, Yüksek Yapılarda Yangın Tesisatı ve Uygulamaları' Konulu Panel Verildi.

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Başkanlığı tarafından üyelerine yönelik 'Yangın Yönetmeliği, Yüksek Yapılarda Yangın Tesisatı ve Uygulamaları' konulu panel verildi.

Samsun Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen panele Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve çok sayıda üye katıldı. Her geçen gün yaşanan yangınlar ile üzerinde durulması gereken konu olduğunu belirten MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "Türkiye'de yangınlar sebebiyle her yıl önemli ölçüde can ve mal kaybı olmakta, bireysel ve toplumsal zararlar ortaya çıkmaktadır. Muhtemel yangınların önüne geçilebilmesi, yönetmeliklere uygun ve meslek odalarının denetiminden geçmiş bina, iş yeri ve tesis projelerinin uygulanması ile mümkündür" dedi. Yangının ne zaman ve nerede başlayacağı belli olmayan bir felaket olduğuna vurgulayan MMO Samsun Şube Sekreteri Mehmet Mutlu, yangın güvenliğinin sağlanması için birçok disiplinin, yaklaşımın ve uyumun işbirliğiyle elde edilebilecek konu olduğunu dile getirdi.

(OE-SA) 25.04.2008 18:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title