Haberler

Miniklerden Hakkari'ye Dostluk Eli

Güncelleme:

Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri okul arkadaşlarından topladıkları kitapları Hakkari'deki Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu'na gönderdi.

Mersin'de Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri 10 yaşındaki Aslı Uygun ile aynı yaştaki Azra Akdoğan okul arkadaşlarından topladıkları kitapları Hakkari'deki Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu'na gönderdi.

Gazipaşa İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencileri Aslı Uygun ile Azra Akdoğan, öğretmenleri Döndü Gündüz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa Fikret Civan'ın da desteğiyle kitap toplama çalışması yaptı. Öğrenciler, 7 koli dolusu kitap ve kırtasiye malzemesi topladı. Bu arada yapılan araştırmada, Hakkari'deki Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu'nun kitap ihtiyacının olduğu belirlendi.

Hazırlanan koliler, Toplum Destekli Polis memurları tarafından Hakkari'ye gönderildi. Aslı Uygun ile Azra Akdoğan, kitap göndermekle kalmayacaklarını, oradaki öğrencilerle sınıf olarak mektup arkadaşlığı da yaparak dostluklarını sürdüreceklerini söyledi.

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Sermaye Piyasası Kurulu Gazipaşa Hakkari Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title