Haberler

Mersin'de İzinsiz Gösteri

Mersin'de İzinsiz Gösteri Düzenlemek İsteyen Gruplar, 2 İş Yerine Molotofkokteylli ve Taşlı Saldırıda Bulundu

Mersin'de izinsiz gösteri düzenlemek isteyen gruplar, 2 iş yerine molotofkokteylli ve taşlı saldırıda bulundu. Saldırıda kapalı olduğu belirlenen iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen Cemil Nayman'ın (26) cenazesi için toplanan gruptakilerin çıkardıkları ve ikisi il emniyet müdür yardımcısı olmak üzere toplam 3 polisin yaralanmasına neden olan olayların ardından, akşam saatlerinde de Şevket Sümer ve Demirtaş mahallelerinde toplanan gruplar izinsiz gösteri düzenlemek istedi.

Lastik yakıp, çöp konteynerleri ile yolu trafiğe kapatmaya çalışan gruba, polis müdahale etti. Gruptakiler, ara sokaklara kaçtı. Ayrıca Demirtaş Mahallesi 203 Nolu Cadde'de izinsiz gösteri düzenlemek isteyenler, bir lokanta ve kahvehaneye molotofkokteyli ve taşla saldırdı. Kapalı olan iş yerlerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İş yerlerinde hasar oluştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(KRM-DAB-İU) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title