Haberler

Mehmet Kemik, Yeniden Tso Başkanı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Yeniden Mehmet Kemik Seçildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden Mehmet Kemik seçildi.

Bartın TSO'dan yapılan açıklamada, yönetim kurulunun yaptığı toplantıda, bir süre önce başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Kemik'in, yeniden aday olmamasına rağmen, üyeler tarafından başkan seçildiği bildirildi.

TSO'nun açıklamasında, "2005 yılında yapılan seçimlerde başkan adaylarının çokluğu sebebiyle 2 yıl sonra istifa edeceğini belirterek yönetim kurulu başkanlığına getirilen ve bir süre önce de istifa eden Mehmet Kemik, yönetim kurulu toplantısında aday olmadığı halde üyelerce aday gösterilerek tekrar BTSO başkanlığına seçilmiştir. Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Refik Akmaz'ın yerine de C.Selim Karakaş getirilmiştir" denildi.

BTSO Başkanlığına yeniden getirilen Mehmet Kemik ise, "Mayıs 2007'de istifa edeceğime dair şeref sözü verdim ve sözümü tutarak istifa ettim. Ancak yönetim kurulu üyelerinin benimle devam etmek istemeleri üzerine böyle bir karar alındı. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde görevime devam edeceğim" dedi.

(MAO-AK)

21.06.2007 16:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title