Haberler

Malatya: Hulusi Efendi Vakfı'nın Ramazan Yardımları

Merkezi Malatya'nın Darende İlçesi'nde Bulunan Es-seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Ramazan Ayı Nedeniyle Fakir Ailelere Yardım Yapıyor.

Merkezi Malatya'nın Darende İlçesi'nde bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Ramazan ayı nedeniyle fakir ailelere yardım yapıyor.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Palakoğlu, ihtiyaç sahipleri ve gereksinimlerinin önceden tespit edildiğini belirterek, her yıl geleneksel olarak yapılan yardımların bu yıl daha çok kişiye ulaşacağını bildirdi. Birliktelik duygularının açığa çıktığı bu mübarek günlerde hayır hizmetlerinin de doğal olarak çoğaldığını, ancak Hulusi Efendi Vakfı'nın hizmetlerinin Ramazan ayıyla sınırlı olmadığını bildiren Palakoğlu, "20 yıldır faaliyetlerini sürdüren vakfımızın, geniş bir yelpazeye yayılan çalışmaları arasında eğitim, kültür ve sağlık konuları da var" şeklinde konuştu.

Vakfın, Ramazan ayı dolayısıyla ilk etapta 500 aileye gıda yardımı yaptığı kaydedilirken, yardımların devam edeceği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title