Haberler

Magid, Tarihçi Yazar Müslüm Oğuz'u Ağırladı

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD), Tarihçi-Yazar Müslüm Oğuz’u ağırladı.

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD), Tarihçi-Yazar Müslüm Oğuz'u ağırladı.

Tarihçi-Yazar Müslüm Oğuz, MAGİD üyeleriyle dernek binasında bir araya gelerek, sözde Ermeni soykırımıyla ilgili olarak önemli değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, "Tarihimizden başımıza gelenlerden bihaberiz dostlar. İnsan kendi tarihinden nasıl bu kadar habersiz olabilir. Aslını yitiren haramzade olur. Öz eline, gününe yanmayan değil aydın, insan bile olamaz. Bu toprakları mezbahaya çevirip, bıçağı Ermenilerin eline veren Rusların kendi arşivleri, bu alçakça katliamların belgeleriyle dolu. Ruslardan sonra Ermenileri silahlandırıp canımıza sataştıran İngilizlerin arşivleri de belgelerle dolu. Öldürülen Müslümanların sayısı o kadar fazla ki gizleyememiş, yok edememişlerdir. Türk halkı gerçek manada soykırıma tabi tutulmuştur. Düşünülen, planlanan bir öldürme, yok etme, bu topraklardan temizleme hareketidir. Kanı dökülen biz, canı alınan biz, ocağı sönen biz, ama yalanı, iftirası baskın çıkan Ermeni! Azerbaycan yetmedi, Anadolu'da da ellerini Türk'ün kanına bulaştırdılar." dedi.

Düzenlenen buluşmanın sonunda sözde Ermeni soykırımından, Osmanlı tarihindeki vakıf ve derneklere kadar birçok konu konuşulurken, MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetim kurulu, Müslüm Oğuz'u ağırlamaktan çok memnun olduklarını ve paylaşmış olduğu bilgiler dolayı teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title