Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Samsunspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk 6 için son haftada deplasmanda kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

PTT 1. Lig'de Samsunspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk 6 için son haftada deplasmanda kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, oyuncularını tebrik ederek, kazanmak istedikleri müsabakadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Futbolcularının son haftalarda müthiş bir performans sergilediğini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Maça iyi başlayamadık, yediğimiz gol bizi demoralize etti ama beraberliği yakalamayı başardık. İkinci yarıdaki futbolla müsabakayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Son anlarda 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Oyunun hakimi bizdik. Rıza'nın sakatlığından dolayı son değişikliğimizi biraz geciktirdik. Hiç oynanmamış maçların sonuçlarını bilemeyiz. İlk 6 için son haftada deplasmanda kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz."

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın play-off barajının 55 puana kadar düştüğü ligde aldıkları puanın heyecanı son haftaya taşıdığını söyledi.

Kendi göbeklerini kendilerinin keseceğini kaydeden Altın, şöyle konuştu:

"Altınordu başkanını, teknik direktörünü tebrik ediyorum. 3 seneden beri istikrardan vazgeçmediler. Altınordu çok organize olmuş bir ekip. Onlar da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Belki tecrübesizliklerinin sonucu girdiği pozisyonları değerlendiremediler, bu pozisyonları gole çevirebilseler buradan boynu bükük giderdik. Son hafta kazandığımız takdirde mutlu sona ulaşacağız. Bu takım Süper Lig'e çıkacak."

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Eroğlu Erhan Altın Samsunspor Altınordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title