Haberler

KOSGEB'li Girişimcilerde Sertifika Heyecanı

Güncelleme:

Silifke TSO Başkanlığı ile KOSGEB arasında imzalanan protokol gereği, girişimcilik eğitimi alan 30 kursiyer sertifika heyecanı yaşadı.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile KOSGEB arasında imzalanan protokol gereği, girişimcilik eğitimi alan 30 kursiyer sertifika heyecanını yaşadı.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törende, KOSGEB Destekli ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan vatandaşlara sertifikaları verildi.

Törende konuşan Oda Başkanı Nurettin Kaynar, bu eğitimin, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla verildiğini belirterek, "Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflenmektedir" dedi.

Sertifika törenine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar,Oda Meclis Başkanı Ali Doğan, Başkan Yardımcısı Baki Uysal, Genel Sekreter Yıldırım Baydar, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve girişimci vatandaşlar katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title