Haberler

Konya'da "Fairy Etli Pilav Şenliği"

Güncelleme:

Fairy & Adese işbirliği ile Konya'da başlayacak olan geleneksel Fairy Yemek Şenliği, 12 Nisan Cumartesi günü tüketicilerle buluşacak.

Bu yıl 7'incisi düzenlenen ve Fairy & Adese işbirliği ile Konya'da başlayacak olan geleneksel Fairy Yemek Şenliği, 12 Nisan Cumartesi günü tüketicilerle buluşacak. Şenlik Berna Laçin ve P&G Türkiye ev sahipliğinde düzenlenecek.

Kule Site AVM etkinlik alanında gerçekleşecek şenlikte, aşçılar tarafından hazırlanan 15 bin porsiyon etli pilav, gün boyunca 25 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtılacak. İki ay boyunca il il gezecek olan "Fairy Etli Pilav Şenliği" kapsamında 13 ilde toplam 120 bin kişiye 60 bin porsiyon etli pilav dağıtılacak.

Şenlikte katılımcılar hem etli pilavın tadına varacak hem de gün boyu gerçekleşecek etkinliklerle keyifli zaman geçirecekler. Markanın reklam yüzü Berna Laçin de ilk ayağı Konya'da gerçekleşecek "Fairy Etli Pilav Şenliği"nde tüketicilere eşlik edecek. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Berna Laçin Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title