Haberler

Kocasinan Ramazanda Çocuklar İçin Daha Güzel

Kocasinan Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi Semt Konağı’nda 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına özel olarak kurulan ‘Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan’ alanında çocuklara özel gösteriler yapılıyor.

Kocasinan Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nda 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına özel olarak kurulan 'Hoş geldin ya Şehr-i Ramazan' alanında çocuklara özel gösteriler yapılıyor.

Ramazan'ın manevi atmosferini ve coşkusunu yediden yetmişe ilçe sakinlerine yaşatan Kocasinan Belediyesi, illüzyon gösterileri, Hacivat Karagöz parodileri ile büyükleri eğlendirirken, özel kurduğu sahnede de çocukların gönlünü hoş ediyor. Mevlana Mahallesi Semt Konağı'nda kurulan 'Hoş geldin ya Şehr-i Ramazan' alanındaki çocuk sahnesinde çocuklar kukla gösterisinden, animasyonlara kadar kendi yaşlarına uygun etkinlikleri izleme imkanı buluyor.

Etkinlikle vatandaşların nostaljik bir Ramazan geçirmelerini sağladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Geleneklerimizi sürdürmek adına etkinliklerimizde orta oyunu ve minik yavrularımızın dikkatlerini çekecek İllüzyonist, kukla gösterisi, ateşbaz, meddah, Hacivat-Karagöz, çığırtkan, ateşbaz, Fakir Show, animasyonlar ve yarışmalar gibi İftardan hemen sonra sahne alıyor. Çocuk etkinlerinde minikler aileleriyle birlikte Ramazan'ın neşesini doyasıya yaşayacaklar." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi 11 Ayın Sultanı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title