Haberler

Kayseri: Atatürk'ün Ölümünün 68. Yıldönümü

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Ömer Faruk Murat, Atatürk'ün Askeri Dehası Dışında da Çok Geniş Bir Ufka ve İleri Görüşlülüğe Sahip Olduğunu Söyledi.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Ömer Faruk Murat, Atatürk'ün askeri dehası dışında da çok geniş bir ufka ve ileri görüşlülüğe sahip olduğunu söyledi.

Atatürk'ün ölümünün 68. yıldönümü münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada MHP İl Başkanı Murat, bu yüce milletin en zor anlarında bile lidersiz ve öndersiz bırakılmadığını kaydetti.

MHP İl Başkanı Murat, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Atatürk, bu ileri görüşlülüğü sayesinde çok az zamanda büyük işler başarmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, devleti bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletlere de örnek olmuştur. Bağımsızlığımızı, bugünümüzü ve yarınımıza borçlu olduğumuz büyük önder Atatürk'ü edebiyete intikalinin 68. yılı münasebetiyle bir kez daha saygıyla anıyor, kutsal emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet koruyacağımızı ve muasır medeniyetler seviyesine taşıma taahhüdümüzü yineliyoruz."

(YS-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title