Haberler

Karslılar Yenimahalle'ye Çıkarma Yaptı

Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tuncay Sönmez ve beraberindeki federasyon yetkililerini makamında misafir eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Türkiye demokrasiyi kökleştirecekse bunu sadece siyasi partilerle değil, demokratik kitle örgütlerini de çoğaltarak başarabilir.

Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tuncay Sönmez ve beraberindeki federasyon yetkililerini makamında misafir eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Türkiye demokrasiyi kökleştirecekse bunu sadece siyasi partilerle değil, demokratik kitle örgütlerini de çoğaltarak başarabilir. Örgütlü toplum, Türkiye'nin önünü açar. Demokratik kitle örgütlerine sahip çıkmak onların çalışmalarına bir nebze de olsa tuz biber olmak yerel yönetimlerin görevidir "dedi.

Kars Demokrat Dernekler Federasyonu'na başarı dileyen Yaşar, hemşeri derneklerine verdiği önemi "Hemşeri dernekleri hem doğdukları topraklara sahip çıkıyor hem de doyduğu toprak için çalışıyorlar. Acı, tatlı günde birbirlerine destek olarak hemşerilik bilincini yaşatıyorlar" sözleriyle dile getirdi.

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçedeki bütün hemşeri derneklerine sahip çıktığını söyleyen Yaşar, "Hukukun verdiği yetkiler çerçevesinde derneklerle sahip çıkmaya devam edeceğiz. Anadolu'nun her köşesine, Kars'a da Tekirdağ'a da sahip çıkacağız. Ayrıştırmadan herkesi seveceğiz" dedi.

"Bu dönem daha çok çalışacağız"

Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tuncay Sönmez ise Ocak ayında yapılan genel kurulla federasyon başkanlığına seçildiğini ifade ederek "Yeni yönetimle aynı kararlılık, aynı coşku ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Bu dönem yaşadığımız kente daha fazla katkı sunacağız. Etkinliklerimizi çoğaltacağız. Bu dönem siyasal, ekonomik ve kültürel anlamda daha çok çalışacağız" dedi.

"Desteğiniz bizim için çok kıymetli"

Yaşar'a "Desteğinizi her zaman arkamızda hissettik" diyen Sönmez, yerel yönetimlerin desteği bizim için çok kıymetli. Sizin desteğinizle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Bu dönemde de bize güç vereceğinize, önümüzü açacağınıza inanıyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Türkiye Kars Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title