Haberler

Karlı, Aday Adaylığını Açıkladı

Eğitimci Cafer Karlı, yerel seçimlerde AK Parti'den Çorum'un Osmancık ilçe belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Eğitimci Cafer Karlı, yerel seçimlerde AK Parti'den Çorum'un Osmancık ilçe belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve parti yöneticileri ile düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Cafer Karlı, Osmancık'ın yönetimine farklılık kazandırmak için yola çıktığını belirterek, amacının Osmancık'ın yarınlarını kurmaya çalışmak olduğunu söyledi.

Belediye başkanı olduğu taktirde yapılacak her hizmette toplumun görüşlerini alacağını belirten Karlı, "Cevheri ortak akıl olan, yeni bir yönetim hedefiyle yola çıkıyorum. Bunun en önce bereket, sonrasında ise gelişme ve ilerleme getireceğine inanıyorum. Bir şehrin rutin işleri ve olması gereken işleri bitmez. Bu işler belediyelerin asli işleri arasındadır. Bunlar asla aksatılamaz ve geriletilemez. Bunları yapmak için aday adayı olmuyorum, bunları yapmak zaten boynumuzun borcu olacaktır ve bunlar Allah katında hesap sorulacak işlerdir. Bunların yanında sosyal belediyeciliği de ön plana çıkarmak amacı ile aday adayı oluyorum. Kazanmak için her yolu mübah gören bir zihniyetle asla yola çıkmadım. Ben yeni bir şeyler yapmak istiyorum. İnsanı kazanmadan şehri kazanamayacağımızı biliyorum. Bir yola girdik Allah'tan hayır diliyorum, hayır olmayan bir işte bizim olmamız mümkün değildir. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmancık Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title