Haberler

Karabağlar'da Muhtar-Belediye Dayanışması

Karabağlar Belediyesi’nin ilçedeki sorunlara anında çözüm üretebilmek, muhtarlarla daha güçlü iletişim kurabilmek amacıyla başlattığı muhtarlar toplantılarının ikincisi Bahçelievler Bölgesi'nde gerçekleştirildi.

Karabağlar Belediyesi'nin ilçedeki sorunlara anında çözüm üretebilmek, muhtarlarla daha güçlü iletişim kurabilmek amacıyla başlattığı muhtarlar toplantılarının ikincisi Bahçelievler Bölgesi'nde gerçekleştirildi. Muhtarlar, kısa sürede sorunlara anında çözüm bulan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve ekibine teşekkür ederek, "Kısa sürede bizlerle güçlü iletişim kurdunuz. Herhangi bir sorun karşısında ekibiniz anında hizmet üretirken desteğinizi de hep arkamızda hissediyoruz. Olumlu yönde bir değişim yaşıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de bu dayanışma Karabağlar'a en iyi hizmeti birlikte sunma adına ciddi fayda sağlayacaktır." dediler.

Karabağlar Belediyesi tarafından Üçkuyular bölgesinde birincisi düzenlenen bölgesel muhtarlık toplantılarının ikincisi Bahçelievler bölgesiyle devam etti. Arap Hasan, Basın Sitesi, Bahçelievler, Bahar, Doğanay, Reis, Esenlik ve Vatan mahallesi muhtarlarının katıldığı toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları, birim müdürleri tam kadro katılırken, bu bölgeden seçilen CHP'li meclis üyeleri Bülent Torun ve Hanize Uysal da muhtarları yalnız bırakmadı.

Toplantıda bölge muhtarları sorunlarını ve önerilerini paylaşırken memnuniyetlerini de dile getirdiler. Başkan Selvitopu'nun kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen sürekli kendisini yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten muhtarlar bu anlayışın devam etmesi dileğinde bulundular. Tek tek söz alarak görüşlerini dile getiren mahalle muhtarları,

"Siz geldiğinizden bu yana güçlü bir iletişim başladı. Desteğinizi daima arkamızda hissediyoruz. Sorunlarımızı aktardığımızda ekipler hemen gelerek çözüm buluyorlar. Bu kadar kısa sürede başarıya ulaştığınızı düşünüyoruz. Böyle devam ederse 5 yıl içinde Karabağlar'a en iyi hizmeti birlikte sunma adına önemli adımlar atacağız." açıklamasında bulundular.

Bu toplantıların amacının sorunları karşılıklı görüşmek ve bunların takibini yapmak olduğunun altını çizen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise toplantıların 5 yıl boyunca devam edeceğini söyledi. Karabağlar'ın sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten ve sorunlarının kısa sürede çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, "Bu sorunları belediyenin rutin çalışması içinde, ekip arkadaşlarımızla birlikte çözeceğiz. Sizler bizim elimiz, ayağımız, gözümüz ve kulağımızsınız. Sonuçta bizden birer parçasınız. Bu sorunları çözmenin bir yolu da bu tür toplantılardan geçer. 5 yıl boyunca çok uyumlu çalışacağız." dedi.

İlçedeki sorunlara çözüm bulmak amacıyla düzenlenen ve muhtarlar tarafından da büyük beğeni kazanan bölgesel muhtarlık toplantılarının üçüncüsü Ali Fuat Cebesoy bölgesindeki muhtarlarla devam edecek.

KE) - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Selvitopu Bahçelievler Karabağlar Yerel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title