Haberler

Kağıtspor, Kocaeli'yi Türkiye Şampiyonası'nda Temsil Edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor U-14 Takımı, Darıcaspor'u Kendi Evinde 7-0'lık Skorla Geçerek Kocaeli'yi Türkiye Şampiyonası'nda Temsil Etme Başarısı Yakaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor U-14 Takımı, Darıcaspor'u kendi evinde 7-0'lık skorla geçerek Kocaeli'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme başarısı yakaladı.

Kağıtspor U-14 Futbol Takımı, U-14 Ligi A Grubu'nda Bağçeşmespor, Kullar Yıldızspor, Derince Birlikspor, KYÖDspor ve Üçyoldoğu Spor'la deplasmanlı ve çift devreli lig usulüne göre oynanan grup müsabakalarını kazanarak "Şampiyon" oldu.

Daha sonra ise Kağıtspor U-14 Futbol Takımı, E grubu Şampiyonu Gölcük Şirinköyspor ve K Grubu Şampiyonu Darıcaspor ile deplasmanlı ve çift devreli lig usulüne göre Play-Off müsabakaları oynadı.

Gölcük Şirinköyspor'u her iki müsabakada da 9-0'lık skor ile geçen Kağıtspor, kendi evinde rakibini 7-0'la geçerek grubunu birinci olarak bitirdi.

Bu sonuçlarla Antrenör Cemil Bektaş'ın sorumluluğunda çalıştırılan Kağıtspor U-14 Futbol Takımı, Kocaeli'yi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme başarısı yakaladı.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title