Haberler

İzmit Belediyesinden Gazetecilere İftar

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentte görev yapan gazetecilerle, düzenlenen iftarda bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentte görev yapan gazetecilerle, düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yemekte konuşan Doğan, Ramazan ayının bir anlamda sevgi, hoşgörü, dostlukların, birlikteliklerin daha çok ön plana çıktığı, bu duyguların daha çok beslendiği ve paylaşıldığı bir ay olduğunu söyledi.

Gazetecilerle zaman zaman fikir birliğine varıp, zaman zaman karşı karşıya geldiklerini, eleştirilere de maruz kaldığını ifade eden Doğan, herkesin insan olmanın gereği sevinçleri, üzüntüleri, hayal kırıklıkları, coşkuları bulunduğunu kaydetti.

Doğan, şöyle konuştu:

"İzmit gibi bir ilçeyi paylaşıyoruz. Kendi adıma, bu şehri sizlerle paylaştığım için mutluyum. Basın camiası olarak yaptığınız işin önemini bilen kişileriz, ama bu hengame içinde zaman zaman birbirimize olan ilgimizi yeterince hissettiremiyor olabiliriz. Ramazan ayının bir ulviliği, bir bereketi de bu fırsatı bizlere tanımasıdır. Bu vesileyle tekrar, şehrimize, şehrimizdeki insanların yaşam kalitelerinin artması, daha mutlu olmaları adına yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum. "

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title