Haberler

İstanbul Valisi Mutlu'dan Ziyaretler

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Arnavutköy'de bazı ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Arnavutköy'de bazı ziyaretlerde bulundu.

Mutlu, makamında ziyaret ettiği Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy'dan ilçedeki yatırımlar ve çeşitli faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Görüşmenin ardından Mutlu, Kaymakamlığın şeref defterini imzaladı. Kaymakamlıkta hazır bulunan muhtarların da sorunlarını dinleyen Mutlu, ödeneklerin yetmediği durumlarda, seçmen kartlarının muhtarlıklara gönderildiğini belirterek, bu kartların, vatandaşlara ulaştırılması konusunda hassas olmalarını istedi.

Mutlu, sosyal güvence ve maaş konusunda şikayetlerini dile getiren muhtarlara, "Size verilen cüzi para Bağ-Kur'unuzu yatırmanız içindir. Maaş olarak görmeyin. Muhtarlık gönüllü yapılan bir hizmettir" dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı'yı makamında ziyaret eden Mutlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilçede bazı ziyaretlerde bulunup, sorunları yerinde dinlediğini belirterek, "Bu sorunlar, bizzat bilgimiz dahilinde, ancak yerinde görerek, müşaade etmemizi sağlayan, gezilerdir. Bu bakımdan yararlı oldu. Arnavutköy, 2008 yılında kurulmakla birlikte gelişimini süratle sağlayan ilçelerden bir tanesidir" diye konuştu.

Hüseyin Avni Mutlu, geçen dönemlerde eksik olan birtakım imar ve altyapı eksikliklerinin giderilmeye çalışıldığını ifade ederek, sağlık hizmetinde de gelişmeler bulunduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla büyük bir hastanenin açılışının yapıldığını ve ilçenin aile hekimliği konusunda geliştiğini kaydetti.

Eğitim konusunda gayretli olunması ve standartların arttırılması gerektiğini anlatan Mutlu, "Arnavutköy, hızla gelişen ve gelişeceğini umduğumuz bir ilçedir. Başbakanımızın yaptığı açıklamalarda, İstanbul'un yeni düzenlemelerinden, ilçenin faydalanacağını ve önemli bir ivme kazanacağını görüyoruz" dedi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title