Haberler

İlkokul Öğrencisi Mektup Yazarak Okuluna Park İstedi

Çorum’un Sungurlu ilçesi Mehmetçik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Çorum'un Sungurlu ilçesi Mehmetçik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Ayhan Keyvanoğlu ve Öğretmen Mustafa Erdugan ile birlikte Sungurlu Belediye Başkanlığına gelen 2. sınıf öğencisi Sinem Erekmen isimli minik öğrenci, çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları için Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner' e yazdığı teşekkür ve istek mektubunu teslim etti.

Minik öğrenci Başkan Şahiner'e yazdığı mektubunda; "Sevgili Belediye Başkanımız, ilçemize bir çok çalışmalar yaptın, yollarımızı yeniledin. Abla ve abilerimizin zaman geçirebileceği, eğlenebileceği çay bahçeleri inşaa ettin. İlçemizin farklı mahallelerine parklar kurdun. Yeşil alanlarımıza ağaçlar diktirdin, kısacası her yere el attın. Çalışmalarını yazmakla bitiremem. Ama okulumuzun bahçesine teneffüslerde oynayabileceğimiz küçük bir park yapılmasını isterim. Eminim ki bu yazımı okuduğunuzda bu isteğimi yerine getireceksiniz. Sungurlumuz senin sayende gençleşti. Sungurlumuzun yaralarını sardın. Sana çok teşekkür ederim. İyi ki sen bizim başkanımızsın. Herkesin derdine derman oldun."

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Şahiner ise; "Çocuklar bizim geleceğimiz. Biliyoruz ki onlara yatırım yapmak, geleceğimize yatırım yapmaktır. Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunmak bizim için en büyük mutluluk sebebi. Sungurlu Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Minik öğrencimize ve siz değerli Öğretmenlerimize ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Şahiner Sungurlu Çorum Yerel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title