Haberler

Gümüşhacıköy Belediyesi Kışa Hazır

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, belediye olarak kışa yönelik hazırlıkları tamamladıklarını, tüm araçların bakım ve onarımdan geçirildiğini bildirdi.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, belediye olarak kışa yönelik hazırlıkları tamamladıklarını, tüm araçların bakım ve onarımdan geçirildiğini bildirdi.

Özyol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların soğuması ve kar yağışıyla ilçe genelinde yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla kış hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

Belediye olarak kışa hazır olduklarını ifade eden Özyol, şöyle konuştu:

"Mevsim şartlarına göre oluşturduğumuz acil müdahale ekiplerimiz ve araç parkımızla ilçemizde vatandaşlarımızın sorunsuz bir kış geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı tuz stoğumuzu hazırladık. Kar yağışıyla iş makinelerimiz devreye girerek cadde ve sokakların kapanmaması için çalışmalara başlayacak."

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kar temizleme timi oluşturulduğunu anlatan Özyol, ekipte 50 personel, 2 greyder, 4 kepçe, 4 kamyon, ayrıca buzlanma çalışmalarında kullanılmak üzere 70 tonluk tuz stoğu bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title