Haberler

Gıdılarınızdan Kurtulabilirsiniz !

B&B Estetik Kliniği Hekimlerinden Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Berker Büyükgüral, "En iyi zayıflama ve vücudunuzu forma sokma yöntemi spor ve dengeli beslenmedir.

B&B Estetik Kliniği Hekimlerinden Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Berker Büyükgüral, "En iyi zayıflama ve vücudunuzu forma sokma yöntemi spor ve dengeli beslenmedir. Bunları yapmasına rağmen bölgesel yağ birikiminden şikayetçi olan bireylerde akıllı lazer lipoliz uygulanabilir." dedi.

Spor yapacak zaman bulamıyorum, diyet yapıyorum ama vücudum istediğim şekle girmiyor diyen bireylerde vücuda şekil vererek daha kıvrımlı hatlara sahip olmasını sağlamak için akıllı lazer lipoliz uygulanabilir.

Kilo alıp verme sonrası,aşırı kilo almaya bağlı,doğum sonrası,,yaşa bağlı olarak, genetik yatkınlık gibi nedenlerle cilt elastikiyeti kaybolabilir. Elastikiyetin kaybolmasıyla cilt sarkar ve gevşer. Akıllı lazer lipolizde klasik liposuction sonrası görülebilen cilt gevşeklikleri, sarkıklıkları oluşma riski daha azdır. Lipolizde ise 1064 nm dalga boyu etkisiyle aksine cilt sıkılaştırıcı etkisi mevcuttur. Bu, lazer lipolizi diğer liposuction yöntemlerinden ayıran en önemli özelliğidir.

Akıllı Lazer Lipoliz Kimlere Uygunlanır ?

Vücut şeklini bozan bölgesel yağlanma. Hafif cilt sarkıklıkları. Selülit, Jinekomasti (erkeklerde kadın tipi göğüs olması)

Ayak bileği kalınlığı. Gıdı, göbek etrafı, karın, bel, popo şeklinin düzeltilmesini isteyen ve aşırı terleme şikayeti olan kişilerde akıllı lazer lipoliz uygulanabilir.

Op. Dr. Berker Büyükgüral son olarak, lazer lipoliz uygulaması uygulanan bölge sayısı ve yağ miktarına göre değişkenlik gösterir. Akıllı lazer lipolizin size uygun olup olmadığını öğrenmek için uzman hekimlere başvurmaları gerektiğini belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 5 Haziran günün maçları nereden izlenir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 5 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Kurban Bayramı hangi gün? AREFE GÜNÜ NE ZAMAN? İşte bayram tarihleri..
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title