Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, köy ziyaretleri yaparak vatandaşları dinledi.

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, köy ziyaretleri yaparak vatandaşları dinledi.

İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Çetinkaya ve Arslan, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler önesinde merkeze bağlı Kesikköprü, Dedeli ve Değirmenkaşı köylerini ziyaret etti.

Çetinkaya, köylerin susuz, elektriksiz bırakıldığı günlerden, internetten uydu sistemlerine kadar her türlü imkanın sunulduğu günlere gelindiği ifade etti.

AK Parti hükümetlerinin her zaman esnaf, sanatkar ve çiftçilerin yanında olduğunu vurgulayan Çekinkaya, köylerin mahrumiyet bölgesi olmaktan çıkarıldığını kaydetti.

İktidarları süresince ilçe ve köylere gelen yatırımlarla sorunların çözüldüğüne işaret eden Arslan da "1 Kasım'da elinizi vicdanınıza koyun ve geleceğiniz için, geleceğimiz için desteklerinizi bekliyoruz. AK Parti mazlumun, fakirin, garibin yanındadır. Kırşehir'de vatandaşlarımız, 1 Kasım'ı bekliyor. İnşallah Kırşehir'de 2 milletvekilliğini kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

SALİH ÇETİNKAYA Mikail Arslan Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title