Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Kepsut ve Bigadiç ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Kepsut ve Bigadiç ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret eden Bostan, daha sonra ilçeye bağlı kırsal mahalleleri gezdi.

Örenli ve Serçeören mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Bostan, burada yaptığı konuşmada, "Sizin gibi bu köylerde, bu dağlarda büyüdüm. Bugün bulunduğum yerdeysem eğer, bunu siz hemşehrilerimden, bu yöreden aldığım kültüre ve ahlaka borçluyum. Bu toprakların bana verdiği dürüstlük ve çalışkanlık benim en kıymetli varlığımdır" dedi.

Bigadiç ziyareti

Seçim çalışmalarına Bigadiç'in kırsal mahalle ziyaretleriyle devam eden Bostan, sırasıyla Balatlı, Bademli, Dedeçınar, Mecidiye mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Bostan, bu ziyarette yaptığı konuşmasında ise, "Türkiye bir ateş çemberinin ortasında. Bazı güç odakları Türkiye'yi de bu kaosun içine sürüklemek istemektedir. Bunu engellemenin tek yolu ülkemizin bir kez daha güçlü bir iktidar çıkarmasıdır" diye konuştu.

Bostan'ın ziyaretlerinde milletvekili adayı Mustafa Canbey ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'da eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kasım Bostan Balıkesir Ak Parti Bigadiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title