Haberler

Genç İş Adamları İş Birliği İçin Buluştu

TASİAD, TAGİD ve LİAD üyesi genç iş adamları güç birliği yapmak için Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) ev sahipliğinde bir araya geldiler.

TASİAD, TAGİD ve LİAD üyesi genç iş adamları güç birliği yapmak için Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Üç derneğin üyesi 45 genç iş adamının bir araya geldiği toplantı öncesi katılımcılara yemek verildi.

Toplantıda konuşma yapan LİAD Genel Sekreteri Şadan Canaz; " Liad olarak bu tarz toplantıları önemsiyoruz, hedefimiz bu toplantıların sayılarını artırmak. Trakya çapında faaliyet gösteren iş adamları dernekleri olarak ortak faaliyetler planlama amacındayız. Bu toplantı bu amaca giden ilk basamak olacaktır. Genç iş adamlarımızın girişimci ruhunu canlandırmak, iş yapabilme potansiyellerini artırmak düşüncesi ile çalışmalar yürütüyoruz. En büyük isteğimiz bölgemiz ekonomisi gelişsin bunun paralelinde de ülke ekonomimize katkı sağlayabilelim. Katılan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer ise; "İş dünyası temsilcileri olarak gençlerin iş dünyasında ki önemini gayet iyi biliyoruz. Ülke ekonomisinin genç girişimcilere ihtiyacı var. Gençler her alanda olduğu gibi ekonomiye de enerji ve dinamizm getirecektir. Gençlerimizi daha aktif hale getirmeyi istiyoruz. Bu maksatla bu tarz iş forumlarına daha da geliştirerek devam edeceğiz" diye konuştu.

Genç iş adamlarının karşılıklı iş görüşmeleri ile devam eden iş forumunda iş adamları ortak iş yapma konusunda da anlaşmaya vardılar. Bir sonraki toplantının daha geniş katılımla yapılmasının kararlaştırıldığı toplantı dernek genç komite başkanlarının birbirlerine plaket vermeleri ile sona erdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title