Haberler

Gediz'de Yankesicilik İddiası

Güncelleme:

MHP'nin Kütahya milletvekili aday adayı Kıcıroğlu ve Cebrail Beldesi Belediye Başkanı Karasu, seçim çalışmaları sırasında cüzdanlarının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

MHP'den Kütahya milletvekili aday adayı olan Önder Kıcıroğlu ve Gediz ilçesi Cebrail beldesi belediye başkanı Ali Hikmet Karasu, Gediz'de seçim çalışmaları sırasında cüzdanlarının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Kıcıroğlu ve Karasu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla üç gün önce Gediz'de düzenlenen miting sırasında kalabalıkta yürürken cüzdanlarının çalındığını fark etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Kıcıroğlu ve Karasu'nun şikayeti üzerine, zanlı veya zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kıcıroğlu'nun cüzdanında 1000 lira, 600 avro ve 400 doların yanı sıra kredi kartları, kimlik ve sürücü belgeleri, Karasu'nun cüzdanında yaklaşık 7 bin lira ve kimlikler bulunduğu öğrenildi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title