Haberler

Gaziler Günü

Gaziler Günü dolayısıyla Bozkurt, Abana ve Pınarbaşı ilçelerinde tören düzenlendi.

Gaziler Günü dolayısıyla Bozkurt, Abana ve Pınarbaşı ilçelerinde tören düzenlendi.

Bozkurt ve Abana ilçe sınırında bulunan "700 Yıl Şehitler ve Gaziler Anıtı"nda düzenlenen törende, anıta çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Bozkurt Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Kıdemli Çavuş Mustafa Evecen, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve yüce Türk ulusunun ebedi varlığının sonsuza kadar devam ettirmek, ulusal birliği ve yurt topraklarının bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için hayatını ortaya koyan gazilere olan borcun asla ödenemeyeceğini belirtti.

Törende, Abana ve Bozkurt ilçelerinin lise öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, gazilere ve şehit yakınlarına protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Törene, Bozkurt Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Abana Kaymakamı Aslı Aynaoglu Kuzulu, Bozkurt Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Fikret Dinç, Abana Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Necmi Öcal, Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, gaziler ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

-Gaziler için mevlit okutuldu-

Pınarbaşı'nda düzenlenen törende, Kaymakam Ömer Faruk İlhan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Özkan Akbulut ve Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Törenin ardından, İlçe Müftülüğü'nce Merkezi Camisi'nde şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için mevlit okutuldu.

Muhabir: Ümit Yorulmaz/Hatice Karakaş

Yayıncı: Nurhan Çorlu - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Pınarbaşı Türkiye Bozkurt Abana Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
title