Haberler

Futbol: PTT 1.lig

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü Kulüp Başkanı Göksen: "İnşallah sezona 3 puanla başlayan takımlardan biri oluruz" Teknik direktör Kaya: "Denizlispor'u yenerek açılışı 3 puanla yapmak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Gaski Tesisleri'nde teknik direktör Suat Kaya'nın gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen de izledi. Koşuyla başlayan idman teknik ve taktik çalışmalarıyla tamamlandı.

Ünsal Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazasız, belasız, sakatsız ve futbolun konuşulduğu bir lig olmasını temenni ettiğini söyledi.

İlk hafta Denizlispor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Göksen, şöyle devam etti:

"İlk haftalar her zaman zordur. Kendi sahanızda da oynasanız, deplasmanda da oynasanız bütün takımlar sahaya tedbirli çıkıyor. Kendi sahamızdaki ilk maçımız ne kadar zorda olsa maçı 3 puanla kapatmak istiyorum. İnşallah sezona 3 puanla başlayan takımlardan biri oluruz."

İkisi yabancı 11 futbolcuyu takıma kazandırdıklarını ifade eden Göksen, yeni transferlerin takıma uyum sağladığını kaydetti.

Teknik direktör Suat Kaya da transfer çalışmalarını hemen hemen tamamladıklarını belirterek, "İki yabancı hakkımızı kullandık. 3'ncü transferi yapmadık. 3'ncü yabancıyı ihtiyacımız olan bir mevki olursa o zaman düşüneceğiz" dedi.

Takımı hazır hale getirmek için çok çaba sarf ettiklerini vurgulayan Kaya, "Lige iyi başlamak çok önemli, pazar akşamı Denizlispor'u yenerek açılışı 3 puanla yapmak istiyoruz. Denizlispor karşılaşmasına iyi hazırlandık. Bütün takımlara kazasız, belasız bir lig diliyorum" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Denizlispor Yerel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title