Haberler

Fatsa Belediyesi Gelirler Müdürlüğü Kurdu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Belediyesi borç yükünü azaltmak amacıyla Gelirler Müdürlüğü kurdu.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Belediyesi borç yükünü azaltmak amacıyla Gelirler Müdürlüğü kurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gelirleri artırmak adına kaynak konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Belediyemiz sonuçta yeni düzenle beraber gelirlerin düşmüş olması borç yükünün bu gelirlere göre üzerimize daha fazla kalmasından dolayı elbette ki çözüm üretmek bizim asli görevimizdir. Dolayısıyla hem büyükşehir ile beraber bir çözüm odaklı hem hizmet odaklı çalışma başladı ve devam ediyor. Biz de kendi imkanlarımızla ne yapabilirizi çalışıyoruz 6 aydır. Bunun 2 yöntemi var. Bir tanesi nakit girdi sağlayacak bir kaynak üretmek bunun direk karşılığı mülktür, bu mülk arsa olabilir bu mülk bina olabilir, ikincisi de kendi öz gelirlerimizi diğer ilçelerimizde örnek olarak yeniden düzenleme. Yasal çerçeve içerisinde çalışarak yeni bir gelir bütçesi oluşturduk. Bunların yansıması bütçemize 2015 yılında olacak. Biz şimdi bu yeni tarifeler meclisten onay alarak yürürlüğe koyduk bunun da daha sıkı takibi için bir Gelirler Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Bu iş daha önce Muhasebe müdürlüğü tarafından yapılıyordu bu birimi Muhasebe Müdürlüğü'nden ayırdık bizzat Tahakkuk ve Tahsilat Şefliği'ni Gelirler Müdürlüğü başlığı altında ayrı bir birim olarak buluşturduk ki bu sistemi daha etkin çalıştıralım. Başına da şu anda vekaleten Yazı İşleri Müdürümüz Yusuf Başta olacak. Yusuf beyin Yazı İşleri Müdürlüğü devam edecek" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title