Haberler

Ev Hanımları El Becerilerini Segiledi

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile Karasamsun ve Kadifekale Mahallelerinde Açılan Kurslarda Eğitim Gören Kursiyerin Yapmış Olduğu El Nakış Oyalar ve Ev Mefruşatı Sergisi Karadeniz İlköğretim Okulu Sergi Salonu'nda Görücüye Çıktı.

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Karasamsun ve Kadifekale Mahallelerinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerin yapmış olduğu el nakış oyalar ve ev mefruşatı sergisi Karadeniz İlköğretim Okulu Sergi Salonu'nda görücüye çıktı.

Yedi aylık kurs sürecinde eğitimlerini başarıyla bitiren 35 kursiyerin belgelerini aldığı törene İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Büyükşehir Belediyesi Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Arslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Karadeniz İlköğretim Okul Müdürü Ali Fuat Türkyılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. İlkadım'ın her mahallesinde bayanların kendilerini geliştirebilmelerine imkan sağlayan kurs açtıklarını söyleyen Başkan Erdoğan Tok, "Kurslarımızda yeteneklerini ve el becerilerini geliştiren ev hanımı ve genç kızlar öğrendikleri üreterek yaşamaya aktif olarak katılım sağlıyorlar. Bu sayede bayanlar öğrendiklerini satışa sunarak aile bütçesine de katkı sağlıyorlar" dedi.

Konuşmanın ardından kursiyerler sertifikalarını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Büyükşehir Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Arslan'ın elinden aldı.

(SAM-SA) 03.06.2008 18:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title