Haberler

Eskişehirspor'un 47. Kuruluş Yıl Dönümü

Eskişehirspor, 47'nci kuruluş yıl dönümünü Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutladı.

Eskişehirspor, 47'nci kuruluş yıl dönümünü Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutladı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, İstiklal Mahallesi Adalar mevkisinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kırmızı-siyahlı ekibin mazisinin başarılarla dolu olduğunu belirterek, takımın kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Eskişehirspor'un 1970 yılından sonra inişli, çıkışlı bir tablo izlediğini ifade eden Ünal, "Artık o günler geride kaldı. Gün birlik günüdür. Bugün UEFA'dayız, inşallah 50. yılımızda da Avrupa şampiyonalarına katılacağız. Avrupa'nın önemli oyuncuları artık Eskişehirspor'u tercih ediyor. Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Eskişehirspor'un yeni transferi kaleci Ruud Boffin de Eskişehirspor taraftarından çok etkilendiğini ifade ederek, Eskişehirspor'a transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Konuşmanın ardından Ünal, Eskişehirspor'un kurucu başkanlarından Aydın Begiter'e plaket verdi.

Taraftarlar, Bando Es-Es grubu eşliğinde tezahüratlar yaptı. Bazı taraftarlar da tezahüratlara meşalelerle eşlik etti. Etkinlik, sanatçı Mithat Körler konseriyle sona erdi.

Etkinliğe, Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mulla Şahbaz ve Ekrem Birsen ile çok sayıda taraftar katıldı.

Muhabir: Sinan Balcıkoca / Deniz Açık / Okan Yardımcı

Yayıncı: İbrahim Uyar - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Halil Ünal Porsuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title