Haberler

Eskişehir'de Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programına, piyano sanatçısı Can Çakmur konuk solist olarak katıldı.
Yapılan açıklamaya göre; Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra...

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programına, piyano sanatçısı Can Çakmur konuk solist olarak katıldı.

Yapılan açıklamaya göre; Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınar yaptı. Konserin ilk bölümünde piyano sanatçısı Can Çakmur, ünlü piyanist ve besteci Franz Liszt'in piyano konçertosunu seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Tchaikovsky'nin 6 nolu senfonisini seslendirdi. Konser sonunda konuk sanatçı Can Çakmur ve Senfoni Orkestrası sergiledikleri performansla dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın 13-14 Aralık'ta düzenleyeceği konser programına viyolonsel sanatçısı Ferec Necef'in solist olarak katılacağı ve orkestra şefliğini ise Tolga Taviş'in yapacağı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title