Haberler

Eski Diyanet İşleri Başkanı Nursaçan Öğrencilerle Buluştu

Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Emekli Kayseri Müftüsü Necmettin Nursaçan, "Kayseri'nin Örnek Simaları" Programında Öğrencilerle Bir Araya Geldi.

Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve emekli Kayseri Müftüsü Necmettin Nursaçan, "Kayseri'nin Örnek Simaları" programında öğrencilerle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programda öğrencilerle sohbet eden ve onlara hayata dair önemli bilgiler sunan Necmettin Nursaçan, kötü alışkanlıklardan korunmaları ve zamanlarını iyi değerlendirmeleri hususunda uyarılarda bulundu.

Programda hayat hikayesinden kesitler de sunan Nursaçan, başarıya ulaşmak için çalışmaya ve kendini yetiştirmeye gerek duyulduğunun altını çizdi.

Salonu dolduran öğrencilerin ilgiyle izlediği programda Necmettin Nursaçan'a günün anısına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan tarafından bir plaket verildi.

(SE-SE-Y) 30.04.2008 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title