Haberler

Erzurum Gençlik Merkezi'nin Büyük Başarısı

Ağustos ayı gençlik merkezleri sıralamaları belli oldu.

Ağustos ayı gençlik merkezleri sıralamaları belli oldu. Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi Türkiye ikinci olurken, "Şehirler ve Kültürler Projesi'ne de Erzurum en fazla katılımı sağlayan illerden biri oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Ağustos ayı başarı sıralaması açıklandı. Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi Türkiye ikincisi oldu. Başarı sıralamasında Nevşehir Ürgüp Gençlik Merkezi birinci olurken, Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi ikinci sırada yer aldı. Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi ise üçüncülüğü elde etti. Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Şehirler ve Kültürler Gezisi İl Koordinatörü olan Köksal Kaçmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başarılı sıralamasında ilk üç içinde yer aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Kaçmaz, "Bakanlığımız bu başarı sıralamalarını yaparken faaliyetlere, üye kayıtlarına, projelere, şehirler ve kültürler gezisine katılıma ve gençlik kampları katılım sayılarına bakıyor. Bizde Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi olarak büyük bir başarı göstererek en başarılı üç gençlik merkezi arasında yer aldık. Bu başarıda özveri ile çalışan gençlik liderlerimizi, üyelerimizi ve bize destek olan tüm gönüllüleri tebrik ediyorum" dedi.

KALEM SİLGİ TOPLADILAR

Bu arada Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri, gençlik liderleri hafta sonunu boş geçmedi. KPS Sınavlarını fırsat bilen gençlik liderleri sınav salonlarının önünde adeta nöbet tutarak, sınav sonunda adaylardan kalem, silgi ve kalem açacağı topladı. Toplanan kırtasiye malzemeleri belirlenen dar gelirli okullardaki öğrencilere dağıtılacak. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Palandöken Nevşehir Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title